“We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring will be to arrive where we started and know the place for the first time.” TS Eliot

Van jongs af voelde ik mij aangesproken tot oude wijsheid en rituelen. Het heeft dan ook wat voeten in de aarde gehad eer ik er professioneel iets mee ging doen.  

Ondertussen heb ik een eigen coachingspraktijk: ik werk met individuen, groepen en organisaties. 

Op individueel niveau, begeleid ik mensen naar meer bezieling in leven en werk.  

Binnen organisaties begeleid ik mee cultuurveranderingen en ben ik facilitator van councils voor mensen met veranderkracht in hun organisatie. In die councils zoeken we samen naar nieuwe manieren om te ondernemen, werken en leven. Zo willen we via een groeiend persoonlijk en gemeenschappelijk bewustzijn duurzame nieuwe organisatieculturen creëren. 

Binnen mijn werk ga ik steeds op zoek naar “the energy that runs through all living things”: daar waar het leven stroomt. Ik laat me ook graag inspireren door oude (volks-) verhalen, sprookjes en vertellingen en hou van metaforen om iets te verhelderen. 

Rituelen zijn voor mij een manier om net een laagje dieper te raken: een krachtige en eenvoudige manier om te verbinden, te veranderen, te vieren en te verwerken.  

Met Corporate Rituals wil ik mee het belang van rituelen in bedrijfscontext naar buiten brengen. 

Ik ben ook mede-bezielster van de Biologische Dynamische bakkerij op de Mechelsesteenweg in Antwerpen, een plek waar je kan ontbijten en lunchen met veel kleur, bloemen en planten. 

Samenwerking en partners:

  • Pygmalion Business Coaching,
  • Organisation Of the Future,
  • Choco relatiebouwers

Contact: info@tijgeroog.be, GSM 0496.100.151

Eigen website: www.tijgeroog.be