”Het ego zegt: als alles op zijn plek valt, voel ik rust. Het hart zegt; als ik rust voel, valt alles op zijn plek” ~ Marianne Williamson

Wat mij drijft is mijn passie voor de magie van een organisatiecultuur en structuur. 

Wanneer is een organisatie op haar best? Organisaties laten ‘stromen’, authentiek en dicht bij zichzelf laten zijn is een permanente zoektocht en een steeds wederkerende evenwichtsoefening. Wat laat een organisatie zien in haar ‘onderbuik’? En is het consistent met waar de ‘bovenbuik’ naar toe wilt? 

En een organisatie is meer dan de som van haar medewerkers. Een persoon laten ‘stromen’,  in coherentie met haar diepere kern en stem is wat me eveneens drijft. 

Ik bied organisaties en mensen graag de bril aan vanuit een extern perspectief, namelijk die van de (organisatie)coach, om naar zichzelf te leren kijken. En als organisatiecoach dans ik op 2 fronten zoekend naar het juiste kantelpunt tussen enerzijds  het sturen, structureren en organiseren, en anderzijds het loslaten, vertrouwen en laten bewegen. Hierbij wetende dat elk systeem intelligent is en toont wat het aan kan en wat niet. Met andere woorden, welke ingrepen orchestreer je? En wanneer onthou je je? 

Rituelen zijn voor mij onmisbare elementen om in te zetten als interventie in een veranderproces en in organisatie ontwikkeling, zowel bij een persoonlijke transformatie als bij een organisatie transformatie. 

Ik heb +15j aar ervaring in HR, in diverse omgevingen (van headoffice tot plants) en structuren (multinational en KMO). Mijn expertise situeert zich voornamelijk op organisatie design en HR strategie 

Mijn kwaliteiten zijn: 

  • voelen en intunen op wat een groep/team/organisatie nodig heeft;  
  • mijn analytisch brein loslaten en een rode draad vinden in de chaos;  
  • vanuit diverse invalshoeken een creatieveopening creëren;  
  • en van daar uit structuur aanbrengen 

jullie kunnen mij contacteren via:evelyne.debeuckelaer@telenet.be
0496602773
https://www.linkedin.com/in/evelynedebeuckelaer/