Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

3de Briljante Conversatie “Listening through the eyes of the others”

22 May 2021 om 11:00 - 12:30

African teachings on rituals, privilege and honouring the wounds

Deep listening

from a place of curiosity.

Rituals as a healing place

for historical wounds.

Listening beyond the words

to what is resonating.

Mvuselelo Huni
Undine Whande

Mvuse Huni werkt als directeur van de grassroots landbouw organisatie ORAP (Organisation of Rural Associations for Progress) (orapzenzele.org)

Undine Whande werkt als systemische procesbegeleider, facilitator in conflictresolutie en vredesopbouw & als Kundalini yoga lerares (undine.co.za)

We kijken ernaar uit om met hen te spreken over hoe zij rituelen benaderen in hun professioneel leven, en op welke manier zij steeds aandacht schenken aan de menselijke imperatief in leiderschap.

Ook al wonen zij in Zimbabwe & Zuid-Afrika, we gaan deze conversatie in met de intentie om niet te exotiseren en zo kleurbewust mogelijk te luisteren. Om ook in dit gesprek diep te luisteren, en te verblijven bij wat zich ontvouwt. Om telkens opnieuw te pogen bij te dragen aan meer transformatie – en minder doorgeven.

In de geest van de waardige uitwisseling die we nastreven, maken we de inkomsten die we ontvangen over als gift aan Undine en Mvuze. Zij zetten dit in om een etappe van een Gateway mee mogelijk te maken in Juni ‘21. Een Gateway is een intensief proces van 2 jaar dat een klein groepje basiswerkers van een organisatie doorloopt, gaande van ‘innerwork’ over coaching tot beroepsvaardigheden.

Ter info geven we al mee dat we op zondag 27 juni (9u30 – 13u) in samenwerking met Mvuse en Undine een online workshop aanbieden ‘Creating Connectivity in Uncertain Times – Insights from Southern African Realities’ aan een groep van max. 18 personen.

We verwelkomen je heel graag op 22 mei,

 

Deze briljante conversatie zal andermaal in het Engels worden gehouden.

Hierbij de inschrijvingslink (Eventbrite)

Details

Date:
22 May 2021
Time:
11:00 - 12:30