Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

‘OUT OF YOUR MIND?!’ Vitaliserende praktijken voor wendbaar leiderschap

9 November 2020 - 10 November 2020

BTW

Een tweedaagse upgrade van je ‘Operating System’

“Our main task in life is to give birth to ourself, to become what we potentially are” ~ Erich Fromm

Aanbod

Leiderschap is een set van praktijken. De notie van een praktijk is eenvoudig: om meesterschap te verwerven over wat dan ook, is oefening nodig. Een effectievere en impactvollere leider oefent continu en verbetert voortdurend zowel de Outer Game én de Inner Game.
Leiderschap als Outer Game bestaat uit je vaardigheden, je kennis en ervaring, je technische en management skills. Dit is de baseline waarin je al een stevige fundering hebt verworven. De geloofwaardigheid van je zichtbare leiderschap of Outer Game, hangt samen met een gevoelig afstemmen op je interne kompas – je Inner Game.
Dat Inner Game speelt zich op een minder bewust niveau af: hoe je betekenis geeft aan de wereld vanuit je waarden en overtuigingen, de mentale modellen die je gebruikt in je denken en doen. Traditioneel focussen leiderschapsprogramma’s vooral op de Outer Game en dat is maar het halve werk.
Tijdens deze tweedaagse ga je de kracht van je Inner Game verkennen om van daaruit de impact van je Outer Game te versterken

  Voor wie?
 • Vanuit je professionele rol wil je niet enkel de dingen juist doen, je wil de juiste dingen doen, je wil impact hebben.
 • Je hebt je sporen verdiend en toch blijf je het gevoel hebben dat er nog zoveel te leren en te ontwikkelen valt.
 • Je bent bekommerd over de toekomst van de mensen om wie je geeft, over je bedrijf of organisatie, de wereld die je mee-maakt.
 • Daarbij verlies jij nooit het grotere geheel en de zingeving uit het oog. Je staat bevlogen in je werk en in je leven.

Maar vaak ervaar je een gebrek aan focus – er is zoveel dat je zou willen doen maar de complexiteit en veelheid zijn intimiderend. Tegelijk heb je het gevoel dat er veel meer in jou schuilt dat er nu niet uitkomt.

Herken je jezelf in deze aspiraties, dan is deze tweedaagse jouw ‘missing link’

Na deze tweedaagse
 • Ben je je scherp bewust geworden van hoe jouw innerlijke wereld bepalend is voor de effectiviteit van je leiderschap.
 • Is je interne complexiteit meer zelfverzekerd in balans met de complexiteit in de buitenwereld.
 • Heb je duidelijke praktijken geïdentificeerd om dat ‘operating system’ te upgraden.
 • Getuigen de resultaten die je neerzet van een florerend leiderschap.
Ingrediënten van het programma
 • We gaan aan de slag met nieuwe en verrassende bouwstenen waarbij je de aha-inzichten ‘al doende’ ervaart.
 • Voor werkvormen, technieken en oefeningen vissen we uit een rijke vijver: begeleide visualisaties, embodiment, beeldtaal en woordkunst, outdoor ervaringen, en rituele elementen.
 • Tijdens deze tweedaagse tocht ga je ‘out of your thinking mind’ en ontdek je misschien de held(in) in jezelf
Facilitatoren

Ludo Keunen

Als verander-architect met een achtergrond in klinische psychologie en bedrijfskunde is Ludo altijd geboeid geweest door het afstemmen van de menselijke dynamiek op contexten-in- beweging, zowel bij organisatiebrede trajecten, team-ontwikkeling of leider- schapscoaching. In de loop van ruim 25 jaar heeft hij zich een persoonlijke mix eigengemaakt van systemisch kijken en pragmatisch handelen – altijd met waardering voor de energie die er al is. Een speelse gedrevenheid naar vernieuwing heeft hem in een brede variëteit van organisaties, internationale projecten (o.a. in samenwerking met het Center for Creative Leadership) en als staflid van het CIGO- programma toegelaten om te blijven ontwikkelen.

 

 

Anne De Smet

Anne blijft zichzelf heruitvinden in haar leven en werk. Vandaag coacht ze leiders en executives en begeleidt ze groepsprocessen. Wanneer het werk van The Leadership Circle en Immunity to Change op haar pad komen, beginnen vele puzzelstukken op hun plaats te vallen. Anne is gefascineerd door het territorium waar wetenschap, filosofie, geschiedenis, kunst en poëzie, Oost en West op een vanzelfsprekende manier elkaar raken en bevruchten en blijkbaar geen aparte domeinen zijn.

Do not go where the path may, lead, go instead where there is no path and leave a trail ~ Ralph Waldo Emerson

Meer informatie en inschrijven via deze LINK

Details

Start:
9 November 2020
End:
10 November 2020
Cost:
BTW
Website:
https://www.momentum-coaching.eu/nl/agenda/out-of-your-mind-vitaliserende-praktijken-voor-wendbaar-leiderschap

Organisers

Anne De Smet
Ludo Keunen

Venue

Heerlijckyt van Elsmeren
Weg op Halen 2
Geetbets, 3450 België
View Venue Website

Leave a Reply