Laden activiteiten

« Alle activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Spring Nature Retreat – PORTUGAL

20 maart 2019 - 27 maart 2019

Programma

Natuur brengt ons in contact met onze kern. Het is vanuit deze kern dat waarachtig leiderschap kan ontspruiten. Deelnemen aan een Nature Retreat betekent dat je durft kiezen voor een diep intuïtief en ervaringsgericht transformatieproces, met de natuur als je zielespiegel en empowerende inspiratiebron.

Deze Nature Retreat in Portugal is een 6-daags diep intuïtief en ervaringsgericht transformatie proces, zowel individueel als in groep (min. 8 – max. 12 deelnemers).

Je exploreert je persoonlijke mythe doorheen de 4 windrichtingen: in het Westen laten we los, in het Noorden geven we ons over aan de stilte, in het Oosten ontvangen we onze visie, in het Zuiden integreren we en vieren we. We doen dit via vuurrituelen, zonsopgang en zonsondergang ceremonies, trancereizen, cirkelgesprekken, ‘deep listening’ en dialoog met elkaar en met de natuur, een nacht alleen doorbrengen in de natuur, meditatieve wandelingen in de bossen of aan de oceaan (Portugal). We gaan “offline” voor de duur van de Nature Retreat en voelen de tijd aan op basis van de zon- en maancyclus.

De Nature Retreat zal in het Engels en het Nederlands doorgaan, afhankelijk van de taal van de deelnemers.

Meer informatie over kostprijs en hoe inschrijven (in het Engels) vind je via deze link.

Wil je meer weten over wat ‘in de natuur zijn’ voor ons mensen kan betekenen, lees dan dit zeer boeiende artikel It’s in our Nature‘ dat Chris Hoerée hierover schreef.

Gegevens

Begin:
20 maart 2019
Einde:
27 maart 2019
Website:
https://earthways.be/retreat/spring-nature-retreat/

Organisator

Chris Hoerée
E-mail
chrishoeree@earthways.eu
Bekijk de site van Organisator

Locatie

ALJEZUR
Quinta da Nora Aljezur Algarve Portugal + Google Maps
Bekijk de site van Locatie