Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Spirit That Connects – Briljante Conversatie met Daan Van Kampenhout

30 January 2021 om 11:00 - 12:30

€15

Als leden van Corporate Rituals willen we ons laven aan onze inspiratiebronnen. Een van hen is Daan van Kampenhout (1963). We zijn vereerd dat hij is ingegaan op onze uitnodiging om met hem in gesprek te gaan. Door de huidige omstandigheden heeft hij immers zijn vele geplande activiteiten noodgedwongen onderbroken. Hij neemt tijdens deze ‘pauze’ de tijd om naar binnen te keren, zich voorbereidend op een nieuwe fase in zijn leven. Dit gesprek is dus een unieke kans om live met hem uit te wisselen, te ervaren en te leren!

Daan van Kampenhout studeerde bij traditionele sjamanistische leraren uit verschillende culturen en geeft ruim dertig jaar wereldwijd trainingen in sjamanisme. Zijn werk is geworteld in de praktijk, met groot respect voor de tradities. Hij schreef een aantal boeken over sjamanisme en Systemic Ritual (de methode die hij ontwikkelde, waarin hij opstellingen en sjamanisme verbindt). Ook over het medicijnwiel – het wiel van de vier richtingen – schreef hij een helder en praktijk-gebaseerd basiswerk. Zijn boeken zijn in vele talen vertaald.

Doorheen de jaren heeft hij niet alleen een schat aan kennis en ervaring opgebouwd rond rituelen. Hij is bovenal een meester in het steeds opnieuw creëren en tot leven brengen van bruikbare inzichten en praktijken voor het hier en nu. Meer over hem en zijn werk op www.daanvankampenhout.com. Bekijk ook het interessante gesprek hieronder om alvast kennis met hem te maken.

 

PRAKTISCH

 

zaterdag 30 januari 2021 van 11u – 12u30

Online livestream (de link wordt na betaling doorgegeven)

Gesprekstaal: Engels

Prijs: 15 euro (excl. BTW) alsbasisbedrag voor deelname* **

Inschrijven: via deze link (Eventbrite)

Deze Briljante Conversatie zal in het Engels worden gehouden. Aarzel dus niet om deze informatie door te sturen aan je internationaal netwerk. Op Eventbrite is de tekst van het event trouwens eerst in het Engels te lezen.

*Hiermee draagt u bij aan een gepaste vergoeding voor de leermeester. Met een hogere bijdrage (dit doet u door meerdere tickets te kopen) uit u bijzonder respect voor hem en steunt u de werking van Corporate Rituals.

**Indien dit bedrag voor u niet haalbaar is, dan is het mogelijk om minder te betalen. Neem contact met info@corporaterituals.be

Details

Date:
30 January 2021
Time:
11:00 - 12:30
Cost:
€15
Website:
https://corporateritualsdaanvk.eventbrite.be

Organiser

Kernteam Corporate Rituals
Email
team@corporaterituals.be

Leave a Reply