Ann Kasra Van Rompaey

Ann-Kasra Van Rompaey (’77) heeft als missie om mensen en organisaties te begeleiden in het (h)erkennen van hun DNA en alle facetten ervan te laten samen werken en te omarmen. Ze is opgeleid als lichaamsgerichte trauma therapeut, loopbaancoach, NLP practitioner en body energie worker en volgde hiervoor langlopende opleidingen in binnen- en buitenland.

Een traject begint voor haar met luisteren, luisteren naar wat gezegd en vooral niet gezegd wordt. Kijken naar het verleden, het heden en de toekomst en daar verbinding tussen maken. Individu, team en organisatie zijn alle drie even belangrijk in dit traject. Individuele coachings, teambegeleidingen en de wonden van een organisatie drupje per drupje naar boven brengen op maat van de organisatie op een creatieve en empathische manier.

Door gebruik te maken van rituelen komt er ruimte voor het individu, het team en tenslotte ook voor de hele organisatie. Ik gebruik rituelen vaak als eerste kleine stap binnen een team (vb. bij de start van een meeting een moment tijd nemen: hoe is het? Of hoe zit je erbij vandaag?) of als afsluiter van een bepaalde periode (vb. een overname) een bedrijfsritueel uitwerken. De rituelen zorgen voor de nodige lijm voor het creëren van verbinding en coherentie.