Catherine Carton

“Volg je hart want dat klopt”

Mijn naam is Catherine Carton, ik ondersteun vandaag mensen en organisaties tijdens hun proces van hechten en onthechten. Op persoonlijk vlak heb ik de kracht van rituelen mogen ervaren na het overlijden van ons zoontje Gustav in 2013. Het is mooi te zien hoe je als mens intuïtief gebruik maakt van rituelen en symbolen. Ze bieden zich aan en worden ten gepaste tijde ook weer losgelaten. Ze hebben invloed op onze psyche en overstijgen het mentale.  Mede door gebruik van rituelen bij het proces van hechten en onthechten kan heling en transformatie ontstaan.

Vijftien jaar ben ik actief geweest binnen de farmaceutische industrie. Aanhoudende veranderingsprocessen vormden een rode draad tijdens deze periode. Terugblikkend op mijn persoonlijk verhaal en mijn businesservaring weet ik dat bewust omgaan met rituelen een verschil maakt bij de begeleiding van medewerkers.

Het zijn zowel mijn levenservaring alsook mijn voortgezette opleiding tot Master Coach psycho-energetica die me gevormd hebben als ritueelbegeleider.

Recente klanten:
ColruytGroup, UZ Gent, Arbeidsauditoraat