Catherine Cattaruzza

Ik heb een hart voor mensen, ben ontzettend leergierig en geloof heel erg in het pad van persoonlijke ontwikkeling: alles is mogelijk waar verlangen groter is dan angst!

De combi van mijn aanstekelijk enthousiasme, zachte kracht en oordeelloosheid, kritische blik en stevige portie boerenverstand zorgt ervoor dat ik mensen, teams en organisaties in beweging krijg. Dat is dan ook wat ik het allerliefste doe: mensen en teams terugbrengen tot hun kern, tot hun essentie en van daaruit komen tot een verbindende, vervullende samenwerking.

Ik ben vandaag de dag meest aan het werk met teams in organisaties (bedrijven & scholen) om hen te begeleiden, faciliteren naar zelfsturende en lerende teams. Hoe kunnen we een growth mindset installeren en mensen opnieuw goesting doen krijgen in levenslang bijleren en ontwikkelen.

Weg van controle en navigeren met de wijsheid van elk individu, spanning zien als opportuniteit voor groei en ze dus ook helemaal aangaan.

Ik voel dat een nieuw tijdperk aanbreekt: we hebben nood aan nieuwe manieren van organiseren, nieuwe manieren om met elkaar en met de natuur, de aarde – onze leefomging om te gaan, nood een een nieuwe blik op economie en handel drijven.

Deze thema’s boeien mij mateloos! Mogen bijdragen aan al deze nieuwe ontwikkelingen maakt het vuur in mij wakker. Dat is meteen wat mij bindt aan Corporate Rituals: verbinden met gelijkgestemden om samen deze missie neer te zetten.

Want samen zijn en kunnen we zoveel meer dan alleen!

Recente klanten: DAS, Deloitte, LAB – gedreven onderwijs, Nike, Sonoco, Flexso, Ellimetal, …