Dette van Zeeland

“Let us remember that deep down within us there is this inner knowing about how this world can be led. In respect to nature, to each and every man, to life itself.”

Rituelen in organisaties vormgeven en begeleiden, ‘het veld’ vasthouden, een nieuwe ervaring ontwerpen en de kracht van symbolen inzetten, cirkels leiden… Deze dingen doen mijn levensenergie stromen en die energie geef ik graag door.

Faciliteren is de ander de ruimte geven, alle stemmen beluisteren, het veld laten spreken en de magie de kans geven om te verschijnen. Het is altijd een cocreatie, en hoe meer we onze creatieve vermogens aanspreken, hoe indrukwekkender het resultaat. Ooit gebruikte ik mijn creativiteit als kunstenaar, galeriehouder en artdirector. Vandaag doe ik dit als organisatiecoach, Voice Dialogue facilitator en Sociocratie 3.0 expert.

“We can only meet each other as deep as we have met ourselves” ~ Fia.

Vanuit mijn beroepspraktijken breng ik mensen diepgaand in beweging. Op persoonlijk niveau, maar ook in teams en organisaties maak ik graag het bewustzijn over verschillende perspectieven en polariteiten wakker. Systemisch kijken naar mensen en organisaties, laten ontvouwen wat gezien wil worden en balans vinden, zodat we vanuit onze zijnsenergie en ware purpose kunnen bijdragen aan de wereld.

Ik begeleid groepen graag in het volledig benutten van de aanwezige wijsheid. Er is zoveel magie als we werkelijk in uitwisseling gaan. Er is zoveel meer impact te bereiken als we onze polariteiten omarmen en vanuit multiperspectief handelen.

“Once you embrace polarities they are no longer polarized “~ Ozlem Sarioglu

Ik hoor graag van je.

Dette van Zeeland