Over ons

Onze missie

Alle leven op deze planeet is met elkaar verbonden.

Corporate Rituals zet rituelen en oude wijsheid in om diepere verbindingen meer zichtbaar te maken, te versterken en waar nodig te herstellen. Verbindingen tussen het persoonlijke leven, het professionele leven en het grotere levend geheel. Met focus op de professionele context.

Rituelen geven sinds mensenheugenis vorm en kracht aan deze verbindingen.

Ze bieden een bedding aan elk transformerend gebeuren: momenten van vieren, verbinden, veranderen, verwerken en helen.

Corporate Rituals geeft rituelen en de oude wijsheid waaruit ze vaak zijn ontstaan weer een plek in organisaties en bedrijven.  Om daar mee vorm te geven aan verandering in verbinding.

Want rituelen werken!

Wij zijn organisatiecoaches, procesbegeleiders en bedrijfsconsultants met

  • Complementaire vaardigheden en expertise in verschillende sectoren (zowel internationale corporates en business schools, maar ook de wereld van NGO’s, zorg en lokale overheid). Wij spreken jullie taal en begrijpen de context waarin jullie opereren.
  • Meer dan 5 jaar ervaring in het ontwerpen en verweven van Rituelen en Oude Wijsheid in het proces van change, team- en organisatieontwikkeling, met aandacht voor respect en betekenis.

Ons team

Ons netwerk

Wil je deelnemen aan de Corporate Rituals Community?

Ontmoet onze elders

Antropologen beschrijven Oude wijsheid, Elders en leraren belichamen deze wijsheid. Bij Corporate Rituals hebben beiden een plaats. Zo blijven we in verbinding met de bron. Elders krijgen bij Corporate Rituals een belangrijke plaats in de organisatie. Ze houden ons een spiegel voor op vlak van integriteit en brengen intergenerationeel denken binnen in de bedrijfsvoering.

Partners

Boek je jouw event of teambijeenkomst op  De Heerlijckyt of Kasteelhoeve De Wange? Corporate Rituals biedt op deze prachtlocaties haar standaaraanbod aan.

We werken (graag) samen met netwerken en organisaties in het bedrijfsleven, onderwijs en NGO’s. Contacteer ons: ewoud@corporaterituals.be.

Contact

De Big Blue BV
Wijnbergenstraat 4
3010 Kessel-Lo
BE 0874 200 127