[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading]

Verstuiven van wijsheid

Vier generaties op de werkvloer
Ria Verlinden en Catherine Carton

[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]In teams komen mensen samen die soms een erg rekbare verbinding hebben in leeftijd, ervaring en in achtergrond.
Hoe kan een ritueel de rijkdom zichtbaar maken en eren zodat de kracht van het team toeneemt ?
Catherine en ik vertrekken graag vanuit eenvoud en kleine interventies. Rituelen die binnen een team verbinding brengen en toch ook de contouren van het verschil helderder maken.  De realiteit toelaten genereert kracht en volwassenheid.
Hierin begeleiden wij met stille trom en eenvoud.

Daarin verwerft ieder een plek die niet met macht te maken heeft maar met ieders werkelijke plek in zijn of haar leven en op je werkplek.

Wat kan ieder hieruit meenemen ?

De rust van waaruit het leven kan geleefd worden, van waaruit kan gewerkt worden neemt toe. Door de werkelijke plek in te nemen in leeftijd is meer mogelijkheid om zichzelf en anderen helderder waar te nemen en vandaaruit samen te werken en productief te zijn.

 

Trainers[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Ria Verlinden ( ’51 ) trainer, supervisor in systemisch werk, gestalt en ritueel werk.

Haar leraar in Shamanisme was Joska Soos. De Hongaarse Antwerpenaar die diep indruk op haar maakte en een ereplaats heeft in het MAS.

De traditionele healers in Zuid Afrika gaven verdieping en verbreding in de 20 jaar dat zij daar werkt en zelf ontwikkeld. In Pretoria, Johannesburg en Kaapstad ontmoette zij krachtige teachers: oa Stan Lifschits, Mama Hilda, Mama Noluthando, Nomathongo Avumile, Sithem Biso, Zindi e.a.

Het eren van de natuurelementen en bewustzijn ontwikkelen rondom voorouders / voorgangers is haar dierbaar.

Zowel in het persoonlijke ontwikkelen, intergenerationele beeld en het collectieve bewustzijn.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Catherine Carton

Ik ondersteun vandaag mensen en organisaties tijdens hun proces van hechten en onthechten. Op persoonlijk vlak heb ik de kracht van rituelen mogen ervaren na het overlijden van ons zoontje Gustav in 2013. Het is mooi te zien hoe je als mens intuïtief gebruik maakt van rituelen en symbolen. Ze bieden zich aan en worden ten gepaste tijde ook weer losgelaten. Ze hebben invloed op onze psyche en overstijgen het mentale.  Mede door gebruik van rituelen bij het proces van hechten en onthechten kan heling en transformatie ontstaan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]