[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading]

Elemental Communication

Katrien Smeyers

[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Van bij onze geboorte worden we gekenmerkt door één van de vier niveaus van de mens: Cognitie, emotie, fysiek of spiritualiteit. Dat maakt van ons een denker, een voeler, een doener of een zoeker. En deze stemmen dan weer overeen met de elementen lucht, water, aarde en vuur.  Elk element heeft zijn eigen communicatiemethode. Dat maakt, dat we elkaar niet altijd even goed begrijpen.
Hoe mooi zou het zijn om te ontdekken welk element het sterkst in jou aanwezig is, maar ook in dat van je collega’s, team- of huisgenoten.

Wat neem je mee naar huis na deze workshop?

Je krijgt inzicht in je eigen element, je neemt handvaten mee om te communiceren met het element van de ander.  Het is een eenvoudige manier om voorbij het masker te kijken, te begrijpen en te weten waarom de ene zus of de andere zo reageert.

Trainer[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Katrien Smeyers

Lange tijd was ik op zoek naar wat ik echt wilde.  Ik wilde duurzaam ondernemen vanuit dienstbetoon én werken met passie en rituelen.  Als ritual coach, help ik mensen die worstelen met hun verdriet bij een uitvaart of een ingrijpend verlies.  Ik train collega’s en professionals die ook met rituelen en symbolen willen werken. Inmiddels mocht ik meer dan 750 families, studenten en teams met succes liefdevol begeleiden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]