[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading]

Jouw Purpose als bijdrage aan de organisatie én het grotere geheel

Peter Plusquin

[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Purpose betekent dat je toegewijd bent aan iets dat groter is dan jezelf. Dat je een existentiële verbinding hebt met het grotere geheel waaraan je een bijdrage te leveren hebt. Simon Sinek noemt het jouw innerlijke ‘Why’. In het sanskriet spreekt met ‘Darma’ of ‘de pilaren die jou om hoog houden’ of ‘het fundament van jouw bestaan’.

In deze workshop gaan we op zoek naar jouw Purpose. Wat roept jou? Wat wil zich via jou manifesteren? Wat is jouw ‘raison d’être’? Wat is jouw unieke bijdrage aan de wereld?

Via visualisaties, verhalen, meditatieve en interactieve oefeningen brengen we je dichter bij jouw essentie. We zetten jou op weg om jouw Life Purpose Statement te formuleren: een korte energie-gevende zin als inspiratiebron en motor van jouw zijn. En welke je zal uitnodigen om jouw persoonlijk leiderschap met nog meer bezieling te leven en ook anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Wat kan iedereen hier uit meenemen

Mensen die hun Purpose kennen staan anders in het leven. Ze zijn meer betrokken, energieker en creatiever. En laten zich meer leiden door ‘wat er (door hen) wil gebeuren’ in plaats van star het gebaande pad te blijven volgen. Elkaars Purpose kennen binnen een team of organisatie zorgt voor meer verbinding, betrokkenheid en samenwerking. Deze workshop zal je uitdagen om vanuit jouw authentieke zijn helemaal in lijn te gaan leven met jouw Purpose. Want als je in lijn leeft met jouw Purpose voel je je vervuld, draag je bij en maak je het verschil.

Trainer[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Peter Plusquin

Peter heeft lang gezocht naar zijn plek op deze wereld. In 2005-2006 had hij het gevoel dat hij niet genoeg van zichzelf kwijt kon in de jobs die hij tot dan toe deed. Via een opleiding tot NLP-master kwam hij in contact met zijn toenmalige persoonlijk missie en richtte in lijn daarmee zijn eigen opleidingsbureau op, gespecialiseerd in snellezen en efficiënter werken. Hij volgde diverse coaching opleidingen (o.a. Transformational Life Coaching bij Eric Schneider, coachen op missie en identiteit bij de Coaching Square, Power of Presence bij Robert Dillts, Soul Mission / Life Vision bij Alan Seale). Als Purpose coach help Peter jou graag om dichter bij jouw eigen wijsheid te komen, jouw speelruimte te vergroten en om de kracht en moed te vinden er helemaal naar te leven.

Meer info via www.purposecoaching.be[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]