[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading]

Ruimtetijd voor loslaten

Werken rond trauma in organisaties
Catherine Carton

[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Soms leiden veranderingen, bewust of onbewust, tot kwetsuren.  Deze dragen wij alsook onze teams en organisaties dan doorheen de jaren met ons mee. Ruimtetijd creëren voor deze wondes geeft de mogelijkheid om te helen en te transformeren.  Zo kan het nieuwe zich dan in zijn volle potentieel verder ontvouwen.

Tijdens deze workshop brengt Catherine een aantal verhalen uit de praktijk waarbij rituelen een mooie rol hebben gespeeld. We staan stil bij wat we mogelijks zelf los te laten hebben, en geven vorm aan ons eigen ritueel om zo het eigen ritueelbegeleiderschap te stimuleren.

 

 

 

Trainer[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Catherine Carton

Ik ondersteun vandaag mensen en organisaties tijdens hun proces van hechten en onthechten. Op persoonlijk vlak heb ik de kracht van rituelen mogen ervaren na het overlijden van ons zoontje Gustav in 2013. Het is mooi te zien hoe je als mens intuïtief gebruik maakt van rituelen en symbolen. Ze bieden zich aan en worden ten gepaste tijde ook weer losgelaten. Ze hebben invloed op onze psyche en overstijgen het mentale.  Mede door gebruik van rituelen bij het proces van hechten en onthechten kan heling en transformatie ontstaan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]