[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading]

De toegang tot de bronnen van de levensstroom vrij maken

Stroom en tegenstroom in perspectief

An Baert

[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]De ‘stroom des levens’ verandert continu onze realiteit en confronteert ons te pas en te onpas met onaangename gebeurtenissen. Het is een aanhoudende uitnodiging om met verandering en conflicten om te gaan. Conflicten zijn signalen dat we aan verandering toe zijn, in het bijzonder aan verandering van perspectief.

Het goede nieuws is dat we bij elke botsing met de realiteit die de levensstroom ons toont, telkens weer recht hebben op een vrij begin. Het is een onvervreemdbaar mensenrecht om telkens opnieuw toegang te krijgen tot onze beginnerskracht. Want de levensstroom zit vol hulpbronnen. Enkel het perspectief waaraan we vasthouden, kan ons de toegang ertoe belemmeren.

We kaderen kort het concept levensstroom, dat geïnspireerd is door de joodse mystiek. Daarna kiezen we een collectieve overtuiging die we hebben. Via een opstelling onderzoeken we hoe die overtuiging de toegang blokkeert om te nemen van de bronnen van de levensstroom.

Our whole life is a healing crisis” – Insa Sparrer

Wat kan je hieruit meenemen?

Je kan verwachten dat je na deze workshop een andere kijk op verandering en conflicten hebt en dat je inzicht hebt in hoe je zonder energieverlies ermee kan omgaan. Je kunt gebeurtenissen die je op zijn minst gezegd als niet leuk ervaart in een ruimer perspectief plaatsen en je hebt ervaren hoe je de actuele filter waardoor je kijkt kunt refreshen.

Het is nooit te laat om een gelukkige jeugd gehad te hebben” – Matthias Varga von Kibéd

Trainer[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]An Baert

An Baert is bedreven in het creëren van veilige kaders waarbinnen het nieuwe zich aangemoedigd weet. Ze krijgt een kick van de kansen die diversiteit en kruisbestuiving bieden, en van de ontwikkeling die het grotere geheel kan maken als individuen hun ideeën in acties omzetten.
Met haar outsidersblik detecteert ze de hefboompunten in een systeem en ondersteunt ze sleutelfiguren om de beperkende patronen van zichzelf en hun professionele context te doorbreken. Ze ondersteunt zowel zelfsturende teams binnen de organisaties van de toekomst als ook zaakvoerders, leidinggevenden en medewerkers uit het midden of aan de rand van de klassieke organisatie. Zo houdt ze haar multipartijdige alertheid en focus op de toekomst scherp.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]