[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading]

Totem-woord

Je identiteit in één woord gevat

Lies Daenen & Annemie Lemahieu

[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Een totem is een voorwerp of dier dat persoonlijke symbolische betekenis heeft voor een individu en met wiens energie men zich sterk verbonden voelt.

In onze snel veranderende wereld vol externe prikkels en verwachtingen is het geen evidentie om je bewust te blijven van wie je bent, waar je voor staat en wat je in de wereld hebt te zetten. In deze workshop helpen we je de bouwstenen waaruit jouw persoonlijkheid is opgebouwd in kaart te brengen. Van hieruit ga je op zoek naar het woord dat het best jouw identiteit, jouw karakter, vat. Het totemwoord dat je energie en kracht symboliseert om te doen wat je te doen hebt in je leven.

Wat kan je hieruit meenemen?

De oefening kan je helpen om keuzes te maken en prioriteiten te stellen in dienst van je levensdoel en je unieke talent. We willen je een houvast aanbieden in het veranderlijke proces van identiteitsontwikkeling. Het totemwoord kan je ook helpen om je plek in een groep of organisatie te verduidelijken.

Trainers[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Lies Daenen

Ik ben filosofe van opleiding. Als procesbegeleider, coach en kunstenaar wil ik op een intuïtieve en creatieve manier mijn talenten, kennis en levenservaring inzetten voor het zichtbaar maken van verbindingen en begeleiden van groeiprocessen.

Annemie Lemahieu

Vorm gever en creatief denker. Verantwoordelijk voor innovatie, onderwijs en vereniging bij Unizo. Als creatief denker wil ik mensen begeleiden om zich bewuster te zijn van zichzelf, zichzelf vorm te geven en kansen te ontdekken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]