[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading]

Trancereis naar de Purpose van je Organisatie

Chris Hoerée

[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Hoe anders een visie/missie oefening wordt
als je je laat leiden door het ritme van de trom.

Tijdens een trancereis verken je het collectieve onderbewuste om er informatie te halen.  De trom activeert dezelfde hersengolven als tijdens een diepe meditatietoestand.  Een belangrijk verschil met meditatie is dat je in een trancereis intentioneel wakker droomt.

Sinds ik in Reinventing Organisations van F. Laloux las dat je eigenlijk moet “luisteren” naar het diepere doel van een organisatie omdat het een levend organisme is met een eigen ziel en een doel dat in potentie reeds bestaat, ben ik mijn ervaring met sjamanistische trancereizen gaan integreren in de visie oefeningen met mijn bedrijfsklanten.  I.p.v. een visie en missie te “fabriceren” zoals we dat jaren gewoon zijn geweest, help ik nu mijn klanten samen te dromen.

In deze workshop geef ik je de ervaring van dit proces.  Ik neem je mee op een trancereis naar het doel van een organisatie, door middel van geleide meditatie en begeleid met de trom.  We gebruiken visualisaties (foto’s, tekeningen)om onze visioenen te communiceren en een gedeeld beeld op te bouwen van de gemeenschappelijke droom.

Wat kan je hieruit meenemen?

Het gebruik van intuïtieve methodieken en verbeelding maakt een vaak moeizaam en soms saai en erg rationeel proces als een visie oefening een compleet andere ervaring.  De workshop kan je het vertrouwen geven om zelf creatiever aan de slag te gaan of je klant te verleiden om iets helemaal anders te proberen.  Het is gegarandeerd een avontuur.

 

Trainer[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Chris Hoerée

Als organisatiecoach activeer ik de creativiteit en collectieve intelligentie van individuen en groepen.  Naast het begeleiden van visietrajecten, organisatie- en cultuurverandering, coach ik ook managementteams en leiders in het houden van dialoog, verbindende communicatie, e-Co-leiderschap en bewustwording van de onderstroom.  Ik geef Nature & Leadership retreats.  Ik ben als psycholoog  & coach opgeleid in de systeembenadering, werk vanuit een holistisch denkkader en gebruik methodieken uit Laloux’s Reinventing Organisations, Theory U, Deep Democracy, systeemopstellingen, mindfulness en hedendaags sjamanisme.

 “It is the quality of your consciousness at this moment that is the main determinant of what kind of future you will experience.”  – Eckhart Tolle[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]