[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading]

Walking the Medicine wheel : Oude medicijn als nieuw kompas

Jean Verstrate

[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Geregeld raken we onze oriëntatie kwijt in ons leven en dan zijn wij de voeling met ons pad kwijt. In deze workshop zullen we de kracht van het Medicijn wiel ( Aanwezig bij de meeste native indians gemeenschappen) leren (ver)kennen en ervaren hoe dit als compas kan dienen om onszelf of een groep te re-oriënteren wanneer we de weg kwijt zijn. We zullen ontdekken hoe het ons kan helpen begrijpen waarom we hier op Moeder Aarde leven, werken,…. Het Medicijn wiel helpt ons als individu en dus ook als gemeenschap, organisatie naar harmonie en om verbinding te maken intern/extern met alles wat er is.

Wat kan je hieruit meenemen ?

  • Leren welke de basiselementen van een medicijn wiel zijn
  • Zelf de verschillende dimensies, richtingen vervat in een medicijn wiel ervaren
  • De helende (= weer één geheel worden) kracht ervaren van dit eeuwenoud ritueel door belichaamde bewustwording, transformatie en re-sensitisatie toe te laten
  • Ervaren hoe deze ceremonie de fysieke realiteit in harmonie brengt met de spirituele

Trainer[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Jean Verstraete

Bezieling

Mijn passie voor het menselijke, voor de natuur en het leven dat beiden zo verbindt, inspireren mij in het ontmoeten van de andere. Vanuit mijn eigen ziens-en zijnswijze aanwezig zijn en in het contact het verschil toelaten.

Ervaring

Ik integreer 2 ervaringen/werelden in mijn huidige praktijk van psychotherapie, coaching &training en het leiden van ceremonies (Zweethutten en Vision Quests) : Mijn basisopleiding Orthopedagogiek verdiepte ik met persoonlijke zelfontplooingscursussen en therapieopleidingen om zo’n 15 jaar geleden te starten met therapeutisch werk. Daarnaast heb ik ruim 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven in gevarieerde leidinggevende functies in de dienstensector (van eindverantwoordelijke met peoplemanagement van 240 medewerkers tot process/change projectmanagement van belangrijke fusieprojecten).

Zo geef ik elke dag vorm en ziel aan  mijn onderneming “Essensito” wat staat ‘voor het vinden van een eigen plek, je eigen essentie voelen en kiezen’. www.essensito.be[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]