[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading]

Wijsheid van het energetisch lichaam

De kracht van bewust zijn…
Dirk Van Gysel

[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]De drukke bezigheid van het  alledaagse werk en het structurele denken dat hierbij nodig is stimuleert ons nog te vaak om vooral het hoofd te laten leiden. Er is meestal niet genoeg ruimte of aandacht om beslissingen en verwezenlijkingen vanuit het gevoel te laten ontstaan.  Nochtans schuilt de grootste wijsheid niet in het denken, maar in het  veel ruimere onderbewuste en intuitieve. De diepere energetische lagen die aan de grondslag  liggen van ons lichaam bevatten een schat aan informatie en inzicht om mee aan de slag te gaan.

We nemen de tijd om te gronden, mindfull met ons eigen lijf om te gaan en enkele basistechnieken (ademhaling, energetische massage en diepte-aanraking, vragen en antwoorden over bewust zijn, voeding,…) aan te leren.

Wat kan je hieruit meenemen ?

  • Voer je regelmatig gesprekken (beroepsmatig of niet), maar mis je een fysieke component…?
  • Wil je leren hoe je jezelf beter kunt voelen door met anderen (ook binnen het gezin, familie en vrienden) een eenvoudige behandeling uit te wisselen…?
  • Voel je jezelf wel eens moe ook al eet je gezond en beweeg je genoeg …?
  • Of ben je gewoon nieuwsgierig…? In deze workshop komt het allemaal aan bod en krijg je tools aangereikt waarmee je de rest van je leven verder kan.

 

Trainer[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Dirk Van Gysel (°1964)

Ik werk al een 10-tal jaar als craniosacraal en fasciatherapeut en begeleid groepen en individuelen door lichaamsgerichte behandelingen naar meer bewustzijn en authenticiteit. Overtuigd van de noodzaak hiervan binnen de bedrijfswereld sloot ik me aan bij Corporate Rituals. De versnelde ontsporing in de samenleving geeft mij drive om mijn ervaring in stille introspectie op een fysieke manier door te geven.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]