Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop: Rituelen als brug tussen het seculiere en het sacrale

21 December 2023 om 09:30 17:00

Kom je mee wandelen? Op jaareinde wandelen we met Corporate Rituals van de grote markt (de plek waar zaken worden gedaan) de tempel (een plek van verstilling) binnen, en terug naar buiten.

En dit een hele dag lang in deze eendagsworkshop met Ria Verlinden (één van onze elders) en Ewoud Monbaliu (initiatiefnemer van Corporate Rituals).

Wat mag je van deze workshop verwachten?

???? Hoe leg als begeleider van organisatierituelen de brug tussen het seculiere van een werkvloer (de wereld van materie) en het sacrale van het bronveld (de spirituele dimensie)?

???? Hoe combineer je de wereld van menselijke intelligentie met de natuurlijke wijsheid die in elk van ons reeds aanwezig is? Hoe herinneren en activeren we terug wat we in se allemaal reeds weten?

???? Wie ben je als begeleider? Hoe kan je door zowel geaard als leeg te zijn levensenergie in teams en organisaties optimaal helpen stromen? Hoe kun je rituele ruimte bouwen en toch uit de weg gaan?

???? Waarin schuilt de kracht van eenvoud, compactheid en een respectvolle houding? Want rituelen hoeven niet complex of ingebed te zijn in eeuwenoude tradities om transformerende impact te hebben.

Kortom, hoe kunnen organisatierituelen helpen om de brug te slaan
tussen marktplaats en tempel.

Warm welkom op 21/12!

Tickets:

https://www.eventbrite.com/e/tickets-conscious-business-rituelen-als-brug-tussen-marktplaats-en-tempel-716874359507?aff=oddtdtcreator&keep_tld=1

€175 excl.btw

Livinglei

Lei 15
Leuven, 3000 België
+ Google Map