Brilliant Conversation mei 2021

Je bekijkt nu Brilliant Conversation mei 2021

Brilliant Conversation ‘Listening through the eyes of the other’

African teachings on rituals, privilege and honouring the wounds
22 mei 2021

 

Deep listening

from a place of curiosity.

Rituals as a healing place

for historical wounds.

Listening beyond the words

to what is resonating.

 

Mvuselelo Huni
Undine Whande

Mvuse Huni werkt als directeur van de grassroots landbouw organisatie ORAP (Organisation of Rural Associations for Progress) (orapzenzele.org)

Undine Whande werkt als systemische procesbegeleider, facilitator in conflictresolutie en vredesopbouw & als Kundalini yoga lerares (undine.co.za)

 

We spraken met Mvuse en Undine over hoe zij rituelen benaderen in hun professioneel leven, en op welke manier zij steeds aandacht schenken aan de menselijke imperatief in leiderschap.

Ook al wonen zij in Zimbabwe & Zuid-Afrika, we zijn deze conversatie ingegaan met de intentie om niet te exotiseren en zo kleurbewust mogelijk te luisteren. Om ook in dit gesprek diep te luisteren, en te verblijven bij wat zich ontvouwt. Om telkens opnieuw te pogen bij te dragen aan meer transformatie – en minder doorgeven.

In de geest van de waardige uitwisseling die we nastreven, maakten we de inkomsten die we ontvingen over als gift aan Undine en Mvuze. Zij zetten dit in om een etappe van een Gateway mee mogelijk te maken in Juni ‘21. Een Gateway is een intensief proces van 2 jaar dat een klein groepje basiswerkers van een organisatie doorloopt, gaande van ‘inner work’ over coaching tot beroepsvaardigheden.

Bekijk deze Brilliant Conversation

Kon je er op 22 mei niet bij zijn om dit bijzondere gesprek over grenzen en culturen heen live mee te maken? Je kan de wijze woorden van Undine Whande en Mvuse Huni hier nog steeds bekijken.

Op 27 juni volgde de verdiepende workshop ‘Creating connectivity in uncertain times’, opnieuw geleid door Mvuse en Undine. Het was een krachtige ontmoeting van culturen en generaties.

Geef een reactie