Under a Willow Tree

Je bekijkt nu Under a Willow Tree
Schilderij op papier - Lies Daenen

Een troostend en verbindend ritueel voor teams


Schilderij op papier – Lies Daenen

Heel het land is een tiendaagse (van 30 april tot 9 mei 2021) waarin heel veel organisaties en individuen allerlei troostende initiatieven en activiteiten organiseren. Tien dagen tijd en ruimte voor troost en hoop, voor iedereen.

Corporate Rituals sluit zich graag aan bij dit mooie initiatief met de lancering van een nieuw aanbod. We organiseren ontmoetings- en verwerkingsmomenten voor teams rond een treurwilg. We bieden een ritueel aan dat een gelegenheid biedt om elkaar fysiek en als mens weer te ontmoeten en de ervaringen van het afgelopen jaar samen te delen en een stukje te verwerken.

We maken tijd om even stil te staan bij wat geweest is en creëren zo weer ruimte voor de toekomst

Het coronavirus en haar gevolgen hebben immers niet alleen een impact op ons persoonlijk leven. Ook in onze werksituatie is veel veranderd. Op menselijk vlak is ook daar vaak heel wat te verwerken en opnieuw te verbinden. Soms omdat er door gebrek aan fysiek contact een afstand is gegroeid. Soms omdat je net intens en in moeilijke omstandigheden hebt gewerkt en samen veel hebt meegemaakt. Soms omdat ingrijpende gebeurtenissen in je team of in je organisatie door de omstandigheden nog geen plek konden krijgen…

Met dit aanbod richten we ons tot teams uit alle sectoren. Op welke wijze het ritueel kan doorgaan is afhankelijk van eventuele coronamaatregelen en van de weersomstandigheden. We zijn telkens met twee organisatiecoaches uit het kernteam van Corporate Rituals aanwezig om jullie professioneel en met zorg te begeleiden.

Op bijzondere natuurplekken in Vlaanderen nodigen wij je uit om met ons in een ritueel te stappen. Om onder de omarmende kruin van de treurwilg te delen wat wil gezegd worden. Om de verbinding met elkaar te voeden en te voelen. Om een kleine of een grote stap te zetten naar heling. Om troost en nieuwe hoop te vinden.

Ben je benieuwd naar de andere initiatieven tijdens de tiendaagse? Kijk dan op www.heelhetland.be


IS DIT IETS VOOR JULLIE?

Wij werken heel graag een ritueel op jullie maat uit. Vraag ons naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar team@corporaterituals.be.

 

Geef een reactie